Πασ Παο - Hmjfzwsesgwddm : Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση .

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή .

Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Pas Giannina Pana8hnaikos Live Gia To Kypello Elladas
Pas Giannina Pana8hnaikos Live Gia To Kypello Elladas from www.newsit.gr
Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, .

Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες».

Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, .

Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα!

Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Pas Giannina Pao Epeisodia 2003 Youtube
Pas Giannina Pao Epeisodia 2003 Youtube from i.ytimg.com
Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα!

Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα!

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα!

Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες».

Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Ypo8esh Ennea Leptwn H Gianniwtikh Prokrish Highlights Fosonline
Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Ypo8esh Ennea Leptwn H Gianniwtikh Prokrish Highlights Fosonline from www.fosonline.gr
Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση . Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, .

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, .

Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Το διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο πασ γιάννινα για την αλλαγή . Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση .

Πασ Παο - Hmjfzwsesgwddm : Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση .. Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας διεκδικούν πασ γιάννινα και παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «ζωσιμάδες». Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Πασ γιαννινα παναθηναικος (παο) live streaming: Ο νίκος αθανασίου βρέθηκε στους ζωσιμάδες και γράφει για τον κάκιστο παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια έχασε από τον πασ γιάννινα! Στο 42' ο παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του χουάνκαρ από τα αριστερά, ο αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση .